Over Uw Assessment Psycholoog

Uw Assessment Psycholoog is in 2011 opgericht door drs. Amber M. van den Hout en levert diensten op het gebied van assessmentonderzoek, loopbaanbegeleiding, training en coaching. Assessments worden uitgevoerd vanuit de overtuiging dat een goede match tussen mens & organisatie leidt tot een optimalisatie voor beide partijen.

Uw Assessment Psycholoog beschikt over een uitgebreid netwerk van assessment psychologen, waardoor uw opdrachten altijd in goede handen zijn.

Amber van den Hout

Amber van den Hout is erkend Registerpsycholoog NIP/ Arbeid & Organisatie (Nederlands Instituut van Psychologen). Sinds 2001 is zij actief binnen de assessmentbranche. Amber is een assessmentpsycholoog die haar kennis en ervaring graag breed inzet. Zij heeft aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van Coaching, Mediation en Leidinggeven. Vanuit haar ervaring heeft zij goed zicht op de invloed van persoonlijkheid, gedrag en intelligentie op het effectief uitoefenen van functies binnen organisaties. Zij kan zowel opdrachtgevers als werknemers hier goed over adviseren. Amber geeft een stevige handdruk, is enthousiast, ondernemend, resultaatgericht en heeft een kritisch oog voor kwaliteit. Zij houdt van het werken met mensen en is gemotiveerd om goede producten en diensten te leveren. 

Wilt u een assessment laten uitvoeren neem dan contact op per mail of telefoon.