Referenties

Wat anderen zeggen over Uw Assessment Psycholoog:

'Uw Assessment Psycholoog heb ik ingezet voor een ontwikkelassessment voor één van onze medewerkers. Het assessment werd op maat afgenomen na een uitgebreide intake en de terugkoppeling naar medewerker en organisatie gebeurde met veel aandacht en respect. We hebben gerichte stappen verder kunnen zetten met de resultaten'.

Liesbeth van Tienhoven, Hoofd Personeelszaken, Cavent.

'Ik heb Amber leren kennen als een professionele assessment psycholoog. Vanuit APB hebben we een aantal projecten met elkaar uitgevoerd. Amber weet waar zij over praat, is deskundig en kiest altijd een voor de klant goede aanpak. Haar houding naar kandidaten is open en professioneel. De rapportage is volstrekt helder en duidelijk. U krijgt antwoord op uw vragen'.

A. J. (André) Jansen, Directeur Adviesbureau APB.

'Amber is een uitstekende assessment psycholoog, met zeer veel ervaring en mensenkennis. Met aandacht en respect voor haar kandidaten, geeft zij haar klanten toegespitste en duidelijke adviezen, zonder wollig taalgebruik. Amber is een NIP psycholoog. Haar klanten en kandidaten kunnen dus rekenen op adviezen, gebaseerd op betrouwbare en valide assessment methodologie. Kortom iemand met veel ervaring die haar werk zeer serieus neemt. Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij selectievraagstukken, loopbaanonderzoeken, organisatieadviezen of beroepskeuze adviezen dan kan ik Amber stellig aanraden'.

Joris Alberda, Managing Director, Lagaay International B.V.

'Ik heb Amber leren kennen als een professionele en sympathieke vrouw die goed weet wat zij wil en haar doelen doortastend nastreeft. Met haar kritische en analytische blik weet zij anderen te doorgronden, van concrete adviezen te voorzien en dit in heldere rapportages weer te geven. Zelf staat zij open voor kritiek, waardoor er prettig met haar is samen te werken'. 

Frank Reijns, senior HR consultant, CPM Nederland B.V.

Opdrachtgevers

Amber van den Hout werkt en/of heeft gewerkt voor onder meer de volgende opdrachtgevers/ adviesbureaus:

  • Jonathan Warner (Den Haag)
  • TOMEE (Hoofddorp)
  • Leeuwendaal (Rijswijk)
  • CPM Nederland (Gorinchem)
  • Interselect (Gorinchem)
  • Adviesbureau APB (Breda)
  • Deen (Rotterdam)
  • Valkenbosch Consultancy (Gouda)
  • Uiteenlopende klanten binnen o.a. MKB